Takip Et

SON DAKİKA

Ege Pazarı Aydınlılarla buluştu

12 Ekim 2018, Cuma 20:34

     


Aydın'ın ihracatına katkı sunan firmalardan Fama Gıda, Ege Pazarı ile direk tüketiciye ulaşmak için iki satış noktasını Efeler'de hizmete açtı. Firma sahibi Ahmet Uçankale, bir yıl içinde Ege Bölgesi’nde 10 şubeye ulaşmak istediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

16 yıldır kuru incir ve kuru kayısı ihracatıyla Aydın ve ülke ekonomisine katkı sunan Fam Gıda, Ege Pazarı'nın ilk iki şubesini Efeler'de açtı. Adnan Menderes Bulvarı Turistik Park alt köşesindeki ilk şubenin açılışa, Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Aydın Sanayi Odası (AYSO) Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Aydın Ticaret Borsası (ATB) Meclis Başkanı Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen, Efeler Belediye Başkan Vekilleri Halis Günday ile Hasan Sarı, iş dünyasının önde gelen isimleri ve Uçankale ailesinin yakınları katıldı. Ege Pazarı'na vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Açılış öncesi konuşan AYTO Başkanı Hakan Ülken, "Ahmet Uçankale kardeşimizin Ege Pazarı'nın açılışını yapıyoruz. Köşk ilçesinde Aydın'a katmedeğer katan bir firmamız. Aydının ihracat rakamlarına katkı sağlayan Fama Gıda bir de iç pazarda adım atarak Aydınlılar için hizmete girdi. Allah bol kazançlar nasip etsin. İki olan merkez şubeleri 22 olsun, ülkemize ve Aydın'a katkı koymaya devam etsinler. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

“HEDEFİMİZ BİR YIL İÇİNDE EGE’DE 10 ŞUBE”

Firma sahibi Ahmet Uçankale de, "16 yıllık bir firmayız. Kuru incir, kuru kayısımızı uzak doğu ve AB ülkelerine ihraç ediyoruz. Perakende satış noktamızı oluşturduk. Ülkemize ekonomik yansımalar olumsuz. Hem bu olumsuzluğa bakmadan ekonomiyi canlandırmak ve istihdam sağlamak için adım attık. Bir yıl içerisindeki hedefimiz 10 şube olmak. Bunun sonrasında tüm Ege'ye fabrikadan direk tüketiciye ürünleri ulaştırmaktır. İnternet üzerinden evlere kadar ulaştırabileceğimiz ürünleri hazırladık. Tek amacımız tüketiciye ulaşacak ürünlerin üretim maliyetinde olmasıdır" diye konuştu. Konuşmaların ardından açılış kurdelası kesildi, konuklar alışveriş yaptı. (AYŞE YILMAZ)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler