Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da doğalgaz abonesi 65 bini aştı

12 Ekim 2018, Cuma 12:20

     


Aydın'da doğalgazın ulaştığı beş ilçede toplam abone sayısı 65 bine ulaştı. Aydın'a özel bir kampanya başlatan Enerya, vatandaşlara doğalgaz bağlantı bedelini 6 taksitle ödeme imkanı sunuyor.

Aydın'da doğalgaz dönüşümü hızla sürüyor. Enerya tarafından bugüne kadar Efeler, Nazilli, Söke, Çine ve Kuşadası olmak üzere 5 ilçeye doğalgaz altyapısı ulaştırıldı. İl genelinde doğalgaz abone sayısının da 65 bini aştığı öğrenildi.

Enerya, Aydın’da kış öncesi doğalgaz bağlantı bedeline taksit kampanyası başlattı. Enerya Aydın İşletme Müdürü Osman Ersöz, 31 Aralık’a kadar devam edecek olan kampanyada Aydınlılar'ın kredi kartıyla bağlantı bedelini 6 taksitle ödeyebileceklerini belirtti.

ONLINE ABONELİK BAŞLADI

Ersöz, Aydınlıların artık müşteri hizmetleri ofislerine gelmeden kolayca abone olabileceklerini belirterek, “Doğalgaz dağıtım sektöründe bir ilki gerçekleştirdik. Doğalgaz abonesi olmayı kolaylaştırdık. Doğalgaz ekonomisi ve konforunu yaşamak isteyenler müşteri hizmetleri merkezlerimize gelmeden web sitemizde yer alan online işlemler üzerinden evlerinden ya da ofislerinden kredi kartıyla ödeme yaparak doğal gaz abonesi olabilecekler. Kampanya döneminde abonelik işlemlerinde taksit uygulaması da geçerli olacak” diye konuştu. (FARUK ÖZKAN) 







 
Son Eklenen Haberler