Takip Et

SON DAKİKA

TARİŞ'te beklenen ayrılık

12 Ekim 2016, Çarşamba 14:14

     


Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'nin 28 yıllık başkanı Cahit Çetin görevi bırakma kararı aldı.

Tariş Zeytin Birliği’nde 28 yıldır Ege Bölgesi’ne yayılmış 32 kooperatife bağlı 28 bin zeytin üreticisinin başkanı olan Çetin, yaptığı açıklamada 2017’nin Şubat ayında gerçekleştirilecek Tariş Mali Genel Kurulu’nda başkan adayı olmayacağını söyledi.

Çetin, “Tariş Başkanlığı görevimi şubat ayında gerçekleşecek mali genel kurulda bırakma kararı aldım. Bunu geçtiğimiz genel kurulda da söylemiştim. O günden bugüne başarılı bir şekilde geldik. Bu mali genel kurulda 1 yıllık hesabı verip fiilen başkanlık görevimden ayrılacağım” dedi.

Çetin, ”Artık yaşlandım. 76 yaşıma girdim. Artık ailemle zaman geçirmek istiyorum. Ama ne olursa olsun ben buradan kopamam. Her zaman gelir fikirlerimi paylaşırım. Burada hala benim sözüme değer verecek beni dinleyecek ortaklarımız var. Şu anda 4 ay daha buradayım. Biz görevi 4 yıllığına aldık. Bir yılı geride kaldı. Bundan sonraki 3 yıllık dönemde seçim yok. Arkadaşlarımız görevine devam edecek. Zeytinyağı Birliği'nde benim ekibim hepsi, çok değerli insanlar. Onlar 3 sene daha görevlerinin başındalar. Ben de onlarla birlikte gelip gideceğim” dedi. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler