Takip Et

SON DAKİKA

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Bölge Birliği'ni ağırladı

12 Ekim 2016, Çarşamba 14:57

     


Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu, Didim’de toplandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Aydın Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği (AYMESKOB) Başkanı Necip Saraç’ı ağırladı. Didim’e gelen Saraç, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Geçen sene dış ön cephesi, bu yıl da iç donanımı baştan aşağıya yenilenen kooperatif binasını gezen Necip Saraç, daha sonra Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği’nin yönetim ve denetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Necip Saraç, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasını pırıl pırıl ve ışıl ışıl yapan Başkan Ali İhsan Kubaliç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Didim esnaf ve sanatkarına yakışan bir binanın oluşturulduğunu ifade eden Saraç, “Bizler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri olarak esnafın zor gününde yanında olan, dertlerine ilaç olmaya çalışan kurumlarız. Değerli başkanımız Ali İhsan Kubaliç de bunlardan biridir. Kendisine Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği olarak teşekkür ediyorum'' dedi.

“ESNAFIN DAR GÜNÜNDE İNANILIR, GÜVENİLİR İNSANLARIZ”

Didim esnafının da kendisine saygı duyduğunu ve kendisinin çalışkanlığıyla, esnafın başı ağardığında hep yanında olan bir başkan olduğunu kaydeden Saraç, şöyle konuştu: “Hizmet binasını yeniden inşa etmiş, güzelleştirmiş. Burası Didim’e yakışan bir bina haline gelmiş. Başkanımıza huzur diliyorum, ekibine saadet diliyorum. Bizler esnaf başkanları olarak her zaman, her yerde esnafımızın yanı başında durmuş ve dar günde inanılır, güvenilir insanlarız. Esnaf teşkilatları, insanlardan oluşan bir topluluktur. Allah devletimizin başını ağrıtmasın. Bizler esnaf teşkilatları olarak devletimizin yanı başında olduğumuzu her yerde söyledik.”

KUBALİÇ, SARAÇ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ise Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç ile yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Esnafın bankalar ile olduğu gibi kendilerinin de bölge birliğiyle hep bir arada olduklarını anlatan Kubaliç, şunları söyledi: “Bizler, bölge birliğimizden ayrılmayacak, birlik ve beraberlik içerisinde yürüyen bir mekanizmayız. Bölge birliğimiz olmasa devlet, devlet olmazsa biz, biz olmazsak bölge birliği, bölge birliği olmazsa da biz olmayız. Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak bölge birliğimizin yönetimine bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ziyaretten dolayı da minnettarız. Yürüyecek olduğumuz yolda ayağımıza taş vurulmaması için, bölge birliğimizin tecrübelerinden yararlanarak, çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin ev sahipliğinde yapılan Bölge Birliği Yönetim Kurulu toplantısına, Aydın-Muğla İlleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Necip Saraç, başkan vekilleri Süleyman Can ve Halit Şakar, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler