Takip Et

SON DAKİKA

Gelişen İncirliova'nın parlayan yıldızı

12 Ağustos 2017, Cumartesi 20:00

     


30 yıldır elektrik sektöründe hizmet veren ve Nisan ayı içerinde İncriliova’da satış mağazası açan Dadaş Elektrik kısa zamanda tercih edilen bir firma olmayı başardı. Elektrik malzemelerinin toptan ve perakende olarak satıldığı mağaza İncirliova’nın yanı sıra Aydın’ın tüm ilçelerine hizmet veriyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Elektrik malzemeleri alanında toptan ve perakende olarak hizmet veren aynı zamanda işçilik hizmeti de veren Dadaş Elektrik, hedeflediği satış oranlarının üstüne çıkarak, kısa sürede sektördeki yerini aldı.

İncirliova Cumhuriyet Mahallesi Aykut Ozan Caddesi’nde bulunan satış mağazasıyla müşterilerine hitap ettiklerini ifade eden işyeri sahibi Fatih Koçak, “30 yıllık birikimimizi Aydınlılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İşyerimizde yüzlerce çeşit avize ve aydınlatma sistemleri var. Yeni çıkan ürünleri ve sektördeki gelişmeleri yakından takip edip, müşteri portföyümüzü genişletiyoruz. Malzemenin yanından verdiğimiz servis hizmeti ve anahtar teslim işlerde yapıyoruz. Kaliteli ve zamanında işçilik bizim için çok önemli. Bu da bizim tercih edilme sebeplerimiz deki en büyük etken” dedi.

İNŞAAT SEKTÖRÜNE DE GİRECEK

İncirliova ve Aydın’da inşaat sektörü hızla ilerlerken, inşaat sektöründeki çok sayıda müteahhit ve firmayla çalıştıklarını kaydeden Koçak, “Önümüzdeki yıl için yeni projelerimiz var. 30 yılıdır biriken saha tecrübemizi inşaat projelerimizle değerlendireceğiz. Yaptığımız İncirliova’ya projelerimizle değer katıyoruz” diye konuştu. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler