Takip Et

SON DAKİKA

Geleceğe en güzel 'NOT'

12 Ağustos 2017, Cumartesi 15:05

     


Sektörde kısa sürede kalite, güven ve müşteri memnuniyeti ile inşaat mühendislik ve taahhüt işlerinde iş hacmini yüzde yüz arttıran not inşaat Köşk, Aydın ve çevresinde adını başarılarla duyuran bir marka olarak, yolunda hızla ilerliyor

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kurulduğu günden bugüne Aydın, Köşk ve çevresinde farklı projeler üreten not inşaat ayrıcalıklı konsepti, hitap edilen kiteleye özgü projeler, müşteri memnuniyeti ile kendi portföyünü yaratmış bir firmadır.

Değerlenen projeleriyle yatırımcılarına istikrarlı bir şekilde kazandırmaya devam eden Not İnşaat kısa vadede sadece Aydın’da değil Türkiye’de üretim yapabilen bir firma olmayı,konut sektrönün standartlarını belirleyecek güç olmayı kendine ilke edinmiştir.

Not İnşaat, yenilikçi ve müşteri odaklı yapısından ödün vermeden, bugün inşaat başta olmak üzere taahhüt, mühendislik, emlak alanında hizmet vermekle birlikte, köklü geçmişinden aldığı güç ile odaklanma,farklılaşma,yenilikçilik ve sürdürebilirlik temelleri üzerine kurduğu çalışma anlayışını koruyarak yeni projeler üretmeye ve yeni başarı hikayeleri yazmaya devam edecektir.

KÖŞK’E YAKIŞAN MARKA: NOT İNŞAAT

Köşk’te son yıllarda özellikle konut sektörünün hızla geliştiğini söyleyen Not İnşaat Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Emrah Göze, konut sektörünün buradaki standarlarını belirleyebilecek firma olmayı başardıklarını söyledi.

Göze, “Müşteri odaklı projelerimiz, kaliteli ve güvenli yaşam ilkemiz, not inşaatın kısa sürede Köşk’te tanınması ve önemli bir müşteri portföyünü yakalamış olmasını sağladı. Doğup büyüdüğüm Köşk’e sosyal ve ekonomik anlamda birşeyler katabilmenin ayrıca bir mutluluk olduğunu düşünüyorum. 2018 yılı sonuna kadar Köşk’e prestij katacak birçok projemiz var” dedi. (SERCAN ÖRÜN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler