Takip Et

SON DAKİKA

Enişte kayın birader Seher Yıldızında iddialı

12 Ağustos 2017, Cumartesi 08:00

     


Uzun yıllar biri İzmir’de diğeri de Bodrum’da pide salonu işleten enişte kayınbirader memleketleri Kuyucak’ın Başaran Mahallesi’nde Seher Yıldızı pide, çorba ve ızgara yemek salonunu hizmete açtı. Tecrübelerini birleştirip ortak açtıkları pide salonunda son derece nezih ve hijyenik bir ortamda müşterilerini ağırlayan enişte Recep Özdemir ve kayınbiraderi Enver Gücüyeter, ızgara ve pide çeşitlerinde oldukça iddialı olduklarını belirterek, “Ağzının tadını bilen müşterilerimizi bekliyoruz. Seher Yıldızı’nda yemek yemekten zevk alacaklarına garanti veriyorum” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karacasu Kuyucak karayolu üzerinde Başaran camisinin yanında hizmete giren Seher Yıldızı, bir birinden leziz ızgara, pide ve çorba çeşitleri ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Özenerek dizayn ettikleri pide ve ızgara salonunda müşterinin damak tadına uygun temiz ve hijyenik bir ortamda her zaman güler yüzle hizmet vermeyi kendilerine ilke edinen enişte ve kayınbirader, leziz tatları tattırmak için müşterilerini ağırlamayı bekliyor.

AĞZININ TADINI BİLENLERİN UĞRAK ADRESİ OLACAK

Recep Özdemir, “Bizi tercih eden müşterilerimiz pişman olmayacak. Pidenin ve ızgara çeşitlerinin uğrak adresi olmaya adayız” dedi. Kayınbirader ise “Bodrumda yaşadığım 15 senelik tecrübemi kendi köyümde vatandaşa en güzel şekilde hizmet yapmak istiyoruz. Elimizden geldiği şekilde temiz hijyenik bir ortamda insanlara hizmet vermeye çaba sarf edeceğiz. Kiremitte köfte, kıymalı, kaşarlı, kuşbaşı ve tahinli pidemiz mükemmeldir. Her zaman bekleriz. Yemek yemekten zevk alacak ağzının tadını bilenleri uğrak adresi olacağına şimdiden garanti veriyorum” diye konuştu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler