Takip Et

SON DAKİKA

Müsevitoğlu, Didim Ticaret Odasını ziyaret etti

12 Temmuz 2018, Perşembe 15:20

     


Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, Didim Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı ile birlikte Didim Ticaret Odası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcılar Ali Hikmet Atilla ve Ebubekir Apaydın, yönetim kurulu üyeleri İsmet Kartal ve Enver Demirtaş’ın ev sahibi olduğu ziyarette Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti. Aynı zamanda vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 7143 sayılı kanun ile ilgili ayrıntılı bilgi veren Müsevitoğlu, kanun kapsamında başvuruların başladığını söyledi. Vergi borçlarında 31 Temmuz, matrah artırımında ise 31 Ağustos’ta başvuruların son bulacağını hatırlatan Müsevitoğlu, vergisini düzenli ödeyenlere yüzde 5 oranında indirim yapıldığını da vurguladı.

Ziyarette Didim’deki ekonomik durum ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu. Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, ziyaretlerinden dolayı Aydın Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu ve Didim Vergi Dairesi Müdürü Aziz Sarı’ya teşekkür ederek, içinde bulunulan ekonomik durumdan dolayı yapılandırmanın oda üyeleri için çok önemli olduğunu ifade etti. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler