Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de zeytin budama kursunu bitiren çiftçilere sertifika

12 Mayıs 2017, Cuma 11:15

     


Didim’de ‘Çiftçi Eğitimi’ projesi kapsamında Akköy ve Balat mahallelerinde düzenlenen zeytin budama kursunu bitiren çiftçilere sertifikaları verildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Ziraat Odası, Didim Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Didim Halk Eğitim Merkezi’nin ‘Çiftçi Eğitimi’ projesi kapsamında düzenledikleri zeytin budama kursu tamamlandı. Akköy ve Balat mahallelerinde zeytin üreticilerine yönelik düzenlenen 32 saatlik kursu tamamlayanlara sertifikaları verildi. Zeytin budama kursunu bitiren çiftçilere sertifikaları, Didim Kaymakamı İskender Yönden, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hasan Özgür Yıldırımer, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kaya Ziya Bacanak, mühendisler Nihat Yaşar ve İlker Çolak ile mahalle muhtarlarının katılımıyla dağıtıldı.

Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, zeytin ve zeytincilik üzerine birçok kursu önümüzdeki süreçte açmayı planladıklarını belirterek, “İlk etapta 32 saatlik zeytin budama kursu, Akköy ve Balat mahallelerinde açıldı. Süreç içerisinde salamura yapım teknikleri, sofralık zeytin hazırlama ve zeytin tadım eğitimleri verildi. Eğitimlere katılan kursiyerlerimize de sertifika ve belgelerini veriyoruz” dedi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler