Takip Et

SON DAKİKA

Marifet limonmatikte değil satıcıda

12 Ocak 2017, Perşembe 09:19

     


Karacasu pazarına gelen seyyar satıcı, pazarlamadaki ustalığı ile bir valiz limonmatiği kısa sürede saatte sattı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Karacasu pazarında, narenciye suyu çıkarılmasında kullanılan 'limonmatik' pazarlayan seyyar satıcı, etkileyici sunumu ve ürünü ile mevsimsel hastalıklar arasında kurduğu bağ ile bir valiz ürünü bir saatte sattı. Limonmatik adı verilen küçük ev aletine özellikle erkekler büyük ilgi gösterdi.

Denizli’de üretilen ve tanesini 2 liradan, 3 tanesini 5 liradan sattığı plastikten yapılmış limonmatiğin yararlarını anlatırken tüketicileri çok etkileyen 60 yaşındaki Veli Türkmen, 'Artık limon, greyfurt ve portakal gibi narenciye ürünlerini sıkarken zorluk çekmeyecek, 'Çekirdek kaçtı' derdi yaşamayacaksınız. Bir damla bile narenciye suyunuz ziyan olmayacak. Haydi limonmatiğe gelin'' diyerek satış yaptı.

''Karda kışta bağışıklık sisteminizi güçlendirin. Limon, portakal suyunu baş ucunuzdan eksik etmeyin. Limon giren eve doktor girmez. Salataya, limonotaya limon! Haydi limonmatik alın'' diye bağıran seyyar satıcı, bir valiz ürünü bir saatte tüketti.

Geçimini limonmatik satarak sağladığını belirten Türkmen, bıçak değmeden narenciye suyu çıkaran limonmatik ile hayatı pratik yaşamak isteyenlere kolaylık sağladığını, basit gibi görünen bu iş sayesinde güzel para kazandığını söyledi. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler