Takip Et

SON DAKİKA

Günnak, projelerini kalıcı eser olarak görüyor

11 Ağustos 2017, Cuma 20:00

     


Aydın’da 1985 yılında nakliye ve kum ocağı işletmeciliğiyle yaşama geçen, 1994’ten bu yana da konut projelerine imza atan Günnak Nakliyat İnşaat Limited Şirketi, yaşama geçirdiği projeleri binadan çok kalıcı eser olarak görüyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Günnak Nakliyat İnşaat Limited Şirketi’nin sahibi İbrahim Günay, firmalarının 1985 yılında babası Hulusi Günay tarafından kurulduğunu ifade etti. Şirketin nakliye ve kum ocağı işleriyle faaliyetlerine başladığını söyleyen Günay, 1994 yılında ise Günnak Nakliyat İnşaat Limited Şirketi ismiyle kurumsal bir kimliğe kavuştuklarını anlattı.

1985 1994 yılları arasında babası Hulusi Günay tarafından Aydın’da 250 daire yapıldığını belirterek, “1994 yılından bugüne Aydın ve Kuşadası’nda yaklaşık 200 daireyi bulduk. Toplamda, bugün itibarıyla 450 daireye yaklaştık. Esas yapmak istediğimiz, insanların rahat edebileceği, teknolojiye uygun, günün koşullarına uygun yapılar üretmek. Biraz da standartları değiştirmek adına çaba sarf ediyoruz” dedi.

AKÇÖLTEKİN İNŞAAT’LA ORTAK PROJE

Başlangıç aşamasında olan projelerden de söz eden Günay, Ata Mahallesi’nde Doğu Çevre Bulvarı’yla Tepecik Bulvarı’nın kesiştiği yerde 35 dairelik konut projelerinin olduğunu söyledi. Proje alanında yaklaşık bin 500 metrekarelik ticari alanın da bulunduğunu bildiren Günay, bu projeyi Akçöltekin İnşaat’la ortaklaşa yapacaklarını aktardı. Bundan sonraki süreçte bazı projelerde Akçöltekin İnşaat’la birlikte hareket etmeyi sürdüreceklerini belirten Günay, Ata Mahallesi’ndeki projede 2+1’den 4+1’e kadar farklı kategorilerde dubleks dairelerin yapılacağını kaydetti.

Işıklı Kavşağı’nda biten projeleri olduğunu söyleyen Günay, “Eylül, Ekim gibi şu anki öngörümüz o, koşu yolunda 30 dairelik bir projemiz olacak. Onun hazırlığı içerisindeyiz. Şu anda Aydın çevresinde uygun fiyata kaliteli ürünler üretiyoruz. İnsanların rahat edebileceği, kolay ev sahip olabilmesi için çalışıyoruz. Bütün çabamız bu yönde” ifadelerini kullandı.

Günnak İnşaat’ın hitap ettiği kitleyle ilgili de konuşan Günay, en alt gelir grubundan en üst gelir grubuna kadar geniş bir müşteri kitlesine hitap ettiklerini dile getirdi.

“DOĞRULUK VE GÜVEN ÖNEMLİ”

Ekip arkadaşlarıyla uzun soluklu çalışmayı tercih ettiklerini belirten Günay, “Babam Hulusi Günay zamanından gelen ekibimiz var. 20-30 yıldan beri yanımızda çalışan ustalar var. O da bizim için artı. Artık iyice birbirimizi tanıdığımız için sıkıntı yaşamıyoruz” dedi.

İnşaatçılığı bir yaşam biçimi olarak benimsediklerini kaydeden Günay, “Doğruluk ve güven önemli. Üstlendiği görev, farklılıklar yaratan kalıcı eserler oluşturmak. Ticari olayın dışında satış yaptığımız insanlara, bunları kalıcı birer eser olarak bırakmak bütün amacımız. Projelerimizi apartman, bina olarak değil, kalıcı eser olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Şimdiye kadar 1+1 konut inşa etmediklerini dile getiren Günay, 1+1 üzerine çalışan çok sayıda firma olduğu için böyle bir tercihte bulunmadıklarını aktardı. Aileye uygun konut yapımına ağırlık verdiklerini belirten Günay, bundan sonraki süreçte 2+1 konut projeleri üzerine yoğunlaşacaklarını sözlerine ekledi. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler