Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Özden’den sevindirici haber

11 Ağustos 2017, Cuma 13:25

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, 15 Temmuz hain darbe girişimi dolayısı ile esnafın uğradığı zararı karşılamak amacıyla Hükümet’in kooperatif ortaklarının gecikmiş borçlarına yeniden yapılandırma getirdiğini açıkladı.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, 15 Temmuz hain darbe girişimi dolayısı ile esnafın uğradığı zararı karşılamak amacıyla Hükümet’in kooperatif ortaklarının gecikmiş borçlarına yeniden yapılandırma getirdiğini belirterek, 31 Temmuz 2017’den önce borcu takibe intikal eden ortakların 29 Eylül 2017 tarihine kadar başvurmaları halinde tek seferde ödenen borçtan faiz alınmayacağını, 12 aylık taksitte yüzde 8, 24 aylık taksitli ödemelerde ise yıllık yüzde 12 faiz ile borçların yeniden yapılandırılacağını belirtti.

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA FAİZİZ 48 AYA VARAN TAKSİTLENDİRME OLANAĞI

Başkan Özden, ilk taksitlerin peşin olarak yatırılması gerektiğini belirtirken, ayrıca 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit ve gazi olanların birinci ve ikinci derecede yakınları, büyükanne, büyük baba, anne, baba, kardeş, çocuk ve torunlarının borçlarının ise faiz alınmadan 48 aya kadar taksitlendirme yapılabileceğini duyurdu.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, ortaklarının yapılandırmanın son günü olan 29 Eylül 2017 tarihini beklemeden bu genelgeden faydalanmalarını istedi. (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler