Takip Et

SON DAKİKA

Çine'de 60 adet düve dağıtıldı

10 Kasım 2018, Cumartesi 10:00

     


Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen 'Genç Çiftçi' projesi kapsamında Çine'de 12 hayvan üreticisine toplam 60 adet düve dağıtımı yapıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen 'Genç Çiftçi' projesi kapsamında Çineli 12 genç hayan üreticisine hibeli hayvan desteğinde bulunuldu. 12 genç hayvan üreticisine 30 bin lira değerinde 5'er adet düve verildi. Toplamda 60 adet düve 12 üreticiye Çine Hayvan Pazarında teslim edildi. Dağıtım törenine, Çine Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Ağaran, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Türkoğlu, Mutlu Gözkaya ve Mehmet Sezer ile birlikte AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Menderes Eşiyok da katıldı.

"HER ZORLUĞUN ARKASINDA REFAH VARDIR"

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, yapmış olduğu açıklamasında, "Genç üreticileri kırsalda tutmak, ekonomik seviyelerini yükseltmek ve istihdam sağlamak amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı ’Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi’ kapsamında, büyükbaş düve almaya hak kazanan on iki genç çiftçiye, kura usulü her çiftçiye beşer adet olmak üzere toplam altmış düve teslim edildi. Hayırlı olsun diliyorum. Ayrıca beş genç çiftçimize koyun, bir çiftçimize sera ve iki çiftçimize tavukçuluk ve iki çiftçimize de arıcılık desteği çıktı. Tarım ve hayvancılık ülkemizin gelişmesi ve büyümesi için çok çok önemli. Bu konuda hep beraber özverili bir şekilde davranmamız gerekiyor. Devletimiz çiftçimize büyük destek veriyor. Her işin zorluğu vardır. Ama her zorluğun arkasında bir refah ve büyüme vardır. Bizler devletimizin bize verdiği desteği en iyi şekilde kullanalım" şeklinde konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler