Takip Et

SON DAKİKA

Didim Ticaret Odası’ndan Aydın Valisi Köşger'e ziyaret

9 Ağustos 2017, Çarşamba 16:13

     


Didim Ticaret Odası, Aydın Valiliği’ne atanan Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti. Vali Köşger, Didim’e geçtiğimiz hafta geldiğini ve çok beğendiğini belirterek, ilçenin gelecek vaat ettiğini söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ziyarete katılan Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Meclis Üyesi Savaş Cengiz ve Genel Sekreter Mustafa Erğan, Vali Köşger’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Vali Köşger’de nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için misafirlerine teşekkür etti.

Ziyarette taraflar il ve ilçenin ekonomik durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Vali Köşger, yaz sezonunun gidişatı hakkında misafirlerinden bilgi aldı. Didim’e geçtiğimiz hafta geldiğini ve çok beğendiğini belirten Köşger, ilçenin gelecek vaat ettiğini belirtti. Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Vali Köşger’e Didim adına taleplerini içeren raporlar sundu. Acil hastane ihtiyacı, Didim – Akyeniköy - Akköy bölünmüş yolu, Akbük – Kazıklı - Milas Bodrum havalimanı yolunun turizm yolu ilan edilmesi hakkında hazırlanan raporlar ile Didim İnteraktif Tanıtım Sistemi projesi hakkındaki bilgilendirme dokümanlarını inceleyen Vali Köşger, misafirlerinden bu konularda detaylı bilgiler aldı.

Vali Yavuz Selim Köşger, hastane hakkındaki talebin gerçekleşeceğini, Akyeniköy - Akköy yoluna da kısa zamanda başlanacağını bildirdi. Ziyaret sonunda Didim Ticaret Odası temsilcileri, Vali Köşger ile hatıra fotoğrafı çektirdi. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler