Takip Et

SON DAKİKA

Turizm Serbest Bölgesi için Ankara'da görüşmeler yaptı

9 Ocak 2017, Pazartesi 14:13

     


Didim Kaymakamı İskender Yönden, Ankara’da Bakanlıklara gerçekleştirdiği ziyarette, Didim Turizm Serbest Bölgesi Projesi ile ilgili görüşmeler yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Başkent Ankara’ya ziyaret gerçekleştiren Didim Kaymakamı İskender Yönden’e Kadastro Birimi Sorumlusu Mühendis Sadık Yıldırım ve Proje Koordinatörü Deniz Çıtak eşlik etti. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda görüşmeler yapan Yönden ve beraberindekiler, Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ile Mustafa Savaş’ı da meclisteki makam odalarında ziyaret etti.

Didim Kaymakamı İskender Yönden ve beraberindekiler, Ankara’da ilk olarak Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Temur, İzin İrtifak Dairesi Başkanı Osman Sungur, Ağaçlandırma Dairesi Başkanı İbrahim Yüzer, Orman İdaresi ve Planlama Dairesi Başkanı Hayati Özgür ve Bakanlık ana hizmet birimleri müdürlerinin katılımıyla yapılan bilgilendirme ve koordinasyona katıldı. Toplantıda, Didim Turizm Serbest Bölgesi Projesi ile ilgili çalışmalar, yaklaşık iki saat boyunca değerlendirilerek, çalışmalara hız verilmesi kararlaştırıldı.

BAKANLIK ZİYARETLERİ YAPILDI

Yönden, Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’ı makamında ziyaret ederek, Didim Turizm Serbest Bölgesi’ni değerlendirdi ve Didim'de bulunan askeri alanlardaki zeytinlik konusu gündeme geldi. Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Müdürü Uğur Öztürk, Daire Başkanı Dr.Hacim S.Kosaoğlu ve şube müdürlerinin katılımıyla yapılan bilgilendirme ve koordinasyon toplantısına katılan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ramazan Yıldırım’ı da ziyaret eden Kaymakam İskender Yönden ve beraberindekiler, Didim Turizm Serbest Bölgesi projesini değerlendirdi.

AYDIN MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

Didim Kaymakamı İskender Yönden ile beraberindeki Kadastro Birimi Sorumlusu Mühendis Sadık Yıldırım ve Proje Koordinatörü Deniz Çıtak, son olarak Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem’i meclisteki makam odalarında ziyaret ederek, Didim Turizm Serbest Bölgesi projesi çalışmalarını paylaştı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler