Takip Et

SON DAKİKA

Yeni Civic Aydın’da görücüye çıktı

8 Ekim 2016, Cumartesi 19:08

     


Yeni Honda Civic Sedan, Aydın’da Yıldırım Honda Plaza’da düzenlenen lansmanda görücüye çıktı. Yeni Civic’in lansmanına ve hafta sonu gerçekleştirilen test sürüşlerine Aydınlılar yoğun ilgi gösterdi.

(FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYIN)

Yeni Honda Civic Sedan, tüm Türkiye ile aynı anda Aydın’da da lansmanla çıktı. Aydın Honda Yıldırım Plaza’da Cuma günü düzenlenen lansmana Honda müşterileri ve davetlilerin yanı sıra Aydın Genç İşadamları Derneği (AYGİAD) Başkanı Gökhan Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Davetliler Honda Yıldırım Plaza’da görücüye çıkan Yeni Civic’leri yakından incelerken, yetkililerden özellikleri hakkında bilgiler aldı.

BENZİN VE LPG’Lİ

Yeni Honda Civic hakkında bilgiler veren Honda Yıldırım Plaza sahibi Cem Yıldırım, “Yeni Honda Civic’in lansmanına ve test sürüşü etkinliklerine gösterilen ilgi bizleri mutlu etti. Yeni Honda Civic, yeni dizayn ve aydınlık yapısıyla fark yaratıyor. 1,6 litre i-VTEC motor, yeni Civic 6 vitesli düz ve geliştirilmiş yeni CVT şanzıman seçenekleriyle birlikte sunuluyor. Özellikle Türkiye pazarı için özel geliştirilen LPG sistemine sahip Civic Eco, otogaz dönüşümü için özel olarak geliştirilen 1.6lt’lik motoru ile, benzinli bir otomobilin sunduğu performans ve uzun ömürlülüğü, yakıt ekonomisi ve düşük emisyon değerleriyle birleştiriyor. Donanım olarak elit seviyede iç donanıma sahip bir araç. Yeni Civic, 8 hava yastığı, dijital klimalar, navigasyon ve Honda Connet dediğimiz medya sistemine sahip. Anahtarsız giriş, çıkış, anahtarsız çalıştırma, ısıtmalı ön koltuklar gibi birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Bunlar 6 yıl garantiyle süslenmiş durumda. Bu yüzden çok iyi satış adetleri yakalayacak bir araç olduğunu düşünüyoruz. Fiyatı da 75 bin 850 TL’den başlıyor. Yeni Civic’i yakından tanımak isteyen Aydınlıları plazamıza bekliyoruz” dedi.

Hafta sonunda da Aydınlılar ve otomobil severler, Yıldırım Plaza’da Yeni Honda Civic ile tanışırken, çok sayıda kişi test sürüşü yapma fırsatı buldu. (KIYMET SARIYILDIZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler