Takip Et

SON DAKİKA

Söke Ticaret Odası'nın Yenilikçiler Grubu, iftarda buluştu

8 Haziran 2017, Perşembe 11:06

     


Kasım ayında yapılması planlanan seçime hazırlanan Söke Ticaret Odası'nın Yenilikçiler Grubu yönetim kurulu başkan adaylığını açıklayan iş adamı Erkan Kaçar, yol arkadaşları ve basın mensupları ile iftar yemeğinde buluştu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Söke'de, önümüzdeki kasımda yapılacak olan Söke Ticaret Odası seçimleri öncesi Söke iş dünyasında yavaş yavaş hareketlilik başlarken yapılacak olan seçimlerde ismi başkan adayları arasında geçen genç iş adamı Erkan Kaçar, birlikte yola çıktığı farklı meslek gruplarından oluşan iş adamları ile iftarda bir araya geldi. Yeni Cami Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi Keyf-i Et Restroran da gerçekleştirilen iftar yemeğinde başkan adaylığını açıklayan Kaçar,meslek komitelerinde görev alacak yol arkadaşlarını tanıttı.

Ticaret Odası son seçimlerinin ardından yeni dönem için çalışmaları başlattıklarını söyleyen Yenilikçiler Grubu başkan adayı Erkan Kaçar, ”Kasım ayında yapılacak olan seçimlerde, yedi meslek grubunda toplam 47 arkadaşımızla göreve talibiz. Bu konuda projelerimizin de tanıtılacağı daha geniş bir toplantıyı temmuz ayında gerçekleştireceğiz. Bu akşam, paylaşıldıkça daha da anlam kazanan Ramazanda, iftarda basın mensupları ile bir araya gelip birlikte iftar açmak istedik” dedi. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler