Takip Et

SON DAKİKA

Beyaz Düş Moda Evi şimdi Aydın'da

8 Şubat 2016, Pazartesi 13:56

     


Balıkesir ve Tire mağazalarından sonra Aydın’da da çok yönlü ve büyük bir mağaza açarak hizmet vermeye başlayan Beyaz Düş Moda Evi, alanında Ege Bölgesi’nde lider olmayı hedefliyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Gelinlik, konfeksiyon toptan, perakende üretim, satış alanında 20 yıllık bir geçmişe ve deneyime sahip olan Beyaz Düş Moda Evi, Ege Bölgesinin farklı illerinde açtığı büyük mağazalara bir yenisini daha ekledi. Balıkesir ve Tire mağazalarından sonra Efeler Mahallesi, Batı Gazi Bulvarı’nda 3. mağazasını açan Beyaz Düş, “Kaliteyi ucuza alacağınız tek adres” sloganıyla hareket ediyor.

"KALİTE VE UCUZLUĞU AYDINLILARLA BULUŞTURUYORUZ"

Beyaz Düş sahipleri, başta evlenecek olan çiftler olmak üzere tüm Aydınlıları mağazalarına beklediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Biz 20 yıllık deneyime sahip kalite ve uygun fiyatı bir araya getiren bir firmayız. Evlenecek çiftlere kıyafet konusunda danışmanlık eden bir firmayız. Aldığımız yoğun taleplerden sonra bir mağazamızı daha hizmete soktuk. Beyaz Düş, artık Aydın’da. Kalite ve ucuzluğu Aydınlılarla buluşturuyoruz. Bundan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Yıllarımızı verdiğimiz bu sektörde profesyonelce yol aldık ve başarılı olduk. Müşterilerimizin isteklerine hep cevap verdik. Ürün yelpazemizi onların isteklerini dikkate alarak hazırladık. Yeniliklerden de kaçmadık. 2016 yılı koleksiyonlarımız, tüm mağazalarımızda müşterilerimizi beklemekte.” (ESRA MUTİ)







 
Son Eklenen Haberler