Takip Et

SON DAKİKA

Uçar Kardeşler: Önceliğimiz kalite ve güleryüz

7 Aralık 2017, Perşembe 14:39

     


Aydın'ın Efeler ilçesinde uzun yıllar tüccarlık yapan Ümit ve Şirin Uçar kardeşler, Efeler Mahallesinde kasap dükkanı açtı. Işıklı yolunda açılan kasap dükkanı düzenlenen görkemli törenle hizmete başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Açılışa, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Altan Bilgen, Paşa Et Entegre Tesisleri sahibi Cihan Can ile konuklar katıldı.

 

Açılışın ardından konuşan Ümit Uçar, “Biz 7 yıl önce yola Cihan Can ile birlikte çıktık. Önce sucuk olarak başladık. Sonrasında Cihan Bey de işlerini büyütünce bizlerde aynı doğrultuda işlerimizi büyüttük. Efecan Sucukları'nın ana bayiliğini yapmaya başladık. Sonrasında Efecan Sucukları'nın işletmesini bünyemize aldık. Yaklaşık 2 yıldır imalathanesi bize aittir. Yine işletme kısmı bize ait olan Paşa Kasap var. Burayı işletmeye başladıktan sonra çevremizden çok güzel teklifler aldık. Bir kasap açın, kaliteli eti sizlerden yiyelim diye. Yaklaşık 2,5 ay önce mekanımızı satın aldık. Önceliğimiz; sağlık, hijyenik ve kalitedir. Etlerimiz kendi işletmemizde kesiliyor. Paşa Et Entegre Tesisleri'nde kesilip buraya getiriliyor” diye konuştu.

 

ÖNCELİĞİMİZ KALİTE VE GÜLER YÜZ

Şirin Uçar ise önceliklerinin kalite ve güler yüz olduğunu vurgulayarak, “Biz fiyata bakmıyoruz. Önceliğimiz kalitedir. Bir seferlik gıda satışından yana değiliz. Biz müşterimizin sürekliliğini istiyoruz. Müşterinin memnuniyeti para ile değil kalite ve hijyen ile ölçülebilir” dedi.

 

Konuklar görkemli açılışın ardından güne özel indirimlerden faydalanarak alışveriş yaptı. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler