Takip Et

SON DAKİKA

Yenipazar Sulama Birliği'nde Kozbek dönemi

6 Ekim 2016, Perşembe 14:22

     


Yenipazar Akçay Sol Sahil Sulama Birliği seçimlerinde 3 aday yarışırken, 22 delegenin oyu ile başkanlığa Süleyman Kozbek seçildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yenipazar Akçay Sol Sahil Sulama Birliği başkanlığı seçimleri, birlik binasında gerçekleştirildi. İki dönem sulama birliğinin başkanlığını yürüten Nihat Aktakka, yeni dönem için aday olmazken Süleyman Kozbek, Mehmet Apaydın ve Turan Türkmen başkanlık için yarıştı.

Aynı zamanda Yenipazar Ziraat Odası başkanlığı görevini yürüten Süleyman Kozbek, 45 delegenin oy kullandığı seçimlerde 22 delegenin oyunu alarak Yenipazar Akçay Sol Sahil Sulama Birliği'nin başkanı seçildi. Bir delegenin oy kullanmadığı seçimde Turan Türkmen’e 15, Mehmet Apaydın’a 7 oy çıktı.

YENİ YÖNETİM

Süleyman Kozbek başkanlığında oluşan yeni yönetimde Tevfik Gündüz, Mehmet Koç, Durmuş Kaya ve Durmuş Çoban yer aldı. Denetim kuruluna da Mehmet Vural Karabudak, Volkan Gökyar ve Muammer Candan seçildi. Ziraat Odası başkanlığı görevini yürüttüğü için çiftçinin sorunlarını iyi bildiklerini belirten Başkan Kozbek, “Üreticilerimizin sorunlarını en hızlı bir şekilde giderebilmek için hep birlikte çalışacağız. Bugün buraya teşrif eden ve bu görev için bize layık gören herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi. (ERDAL AYDIN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler