Takip Et

SON DAKİKA

Söke Ticaret Odası’ndan Ülken'e tebrik ziyareti

5 Ekim 2016, Çarşamba 15:18

     


Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Söke Kadın Girişimciler Kurulu, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’e Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi olması sebebiyle tebrik ziyaretinde bulundular.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AYTO Başkanı Hakan Ülken’in TOBB Yönetim Kuruluğu Üyeliğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, "Getirildiğiniz bu görevin sadece Aydın Ticaret Odası üyelerine değil, Söke, Didim, Nazilli ve Kuşadası Ticaret Odaları ve Borsalarının üyelerine de büyük katkılar sağlayacağını, Aydın için gerçekleşen bu ilkin tüm Aydın’ın kazanımı olduğunu düşünüyorum. Bundan böyle Aydın, Ankara’dan beklentilerini Hakan Ülken Başkanımız aracılığı ile daha kolay iletmiş olacak. Bu gurur, Aydın’ındır. Yürekten kutluyoruz” dedi.

AMAÇ AYDIN EKONOMİSİNİN DAHA İLERİYE TAŞIMAK

Söke Ticaret Odası’nın ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, “Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay’a, değerli Meclis Başkanı Behlül Er’e tüm yönetim kurulu üyelerine ve kadın girişimciler Kuruluna ziyaretleri için teşekkür etti.

Söke ilçesinin gerek tarımı gerekse ticaretiyle ilin en önemli ilçelerinden birisi olduğunun altını çizen Ülken, "Söke ovamızın tarım potansiyelini dolayısıyla ticaretini arttırma yolunda Söke Odamızın yürüttüğü projeleri memnuniyetle takip ediyoruz. Rahmetli Reşat Anya başkanımızın başlattığı her projeyi ve birçok yenisini layıkıyla gerçekleştirmeye devam ediyor. Yeni görevimle Aydındaki tüm oda / borsalarımızın üyelerinin taleplerini karşılamak adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) nezdinde de hep birlikte, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Amaç Aydınlı tüccarı ve dolayısıyla Aydın ekonomisini daha ileriye taşımak” diye konuştu.

Görüşmede, 26-30 Ekim tarihlerinde Antalya Anfaş Fuar Merkezinde düzenlenecek olan YÖREX yöresel ürünler fuarında Aydın ili olarak tek çatı altında olma kararı alındı. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler