Takip Et

/>

SON DAKİKA

Sağel’den iş dünyasına çağrı

5 Mart 2019, Salı 17:15

     


Söke Ticaret Borsası Başkanı Nejat Sağel, istihdam seferberliğine dikkat çekerek iş dünyasına çağrıda bulundu. “Tarihi teşviklerden yararlanın, yatırım yaparak kazanalım.” dedi.

“Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla İstihdam Seferberliği 2019 kampanyasını hatırlatan Söke Ticaret Borsası Başkanı Nejat Sağel, teşvik kalemlerine dikkat çekti. “Nisan ayı sonuna kadar sağlayacağınız her ilave istihdamın tam 3 ay boyunca ücretini, sigorta primlerini ve vergisini devlet karşılıyor. Bu 3 ay boyunca işverenin maliyeti sıfır. İşe alınacak kişi kadın, genç ve engelliyse 9 aylık süre 15 aya kadar uzamış olacak.” dedi.

"TEŞVİKLERDEN YARARLANIN"

Açıklamasında iş dünyasına da çağrıda bulunan Sağel, “Gelin bu tarihi teşvikten yararlanın. Burada devletimiz işverene diyor ki düzenini bozma, istihdamı koru. Bu teşvikler konusunda şirket sahipleri ve yöneticileri kadar muhasebecilere ve şirketlerin insan kaynakları yöneticilerine de büyük görevler düşüyor. İstihdam teşviklerinin iyi anlaşılması ve uygulanması konusunda onlardan ekstra hassasiyet bekliyoruz. Türkiye’nin gücüne ve geleceğine güvenin, İstihdam Seferberliği 2019’a katılın, bu tarihi istihdam teşviklerinden faydalanın. En az bir işsiz vatandaşımızı işe alarak hem işinizi geliştirin hem ekonominin büyümesine katkınız olsun hem de Türkiye’nin geleceğine yatırım yaparak kazanan siz olun. “ ifadelerini kullandı. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler