Takip Et

SON DAKİKA

Ziraat Odası'nda yönetim ve meclis, plaketle onurlandırıldı

5 Ocak 2017, Perşembe 10:36

     


İncirliova Ziraat Odası Başkanlığı, iki yıllık görevi tamamlayan yönetim kurulu ve meclis üyelerini plaketle onurlandırdı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İncirliova Ziraat Odası, yılın son meclis toplantısını Park İncirliova’da gerçekleştirdi. Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı toplantıda yaptığı konuşmada iki yıllık çalışmalarını anlattı. Üyelerin de çeşitli değerlendirmelerde bulunmalarının ardından Başkan Kaykı, yönetim kurulu ve meclis üyelerini çiftçilere yönelik başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

“HEP BİRLİKTE”

Başkan Kaykı, “Çiftçilerin faydasına ne varsa büyük bir azimle gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Sürekli olarak nerede bir yenilik ve gelişme varsa takip ediyoruz. İncirliova Ziraat Odası Yönetim Kurulu’nda bulunduğumuz sürede odayı kalkındırmayı, daha ileriye götürmeyi ve çiftçilerimize hizmet eden bir kurum haline getirmeyi amaçladık. Onlardan aldığımız emaneti ileriye taşımak için çalıştık. Tabi bunu bütün yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarımın, delegelerimizin, muhtarlarımızın ve çiftçilerimizin destekleri ile başarıyoruz. Zaman zaman çiftçilerimize ziyaretlerde bulunarak sorunlarına çözüm buluyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı, Başkan Yardımcısı İsmail Akça ve Meclis Başkanı Cavit Ay, yönetim kurulu ve meclis üyelerine teşekkür plaketleri sundu. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler