Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Ticaret Borsası Ankara'da stant açtı

4 Mayıs 2015, Pazartesi 16:33

     


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliği yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı TOBB 71. Mali Genel Kurulu'nda Nazilli Ticaret Borsası tarafından İncir, Aydın kestane şekeri, zeytin ve zeytinyağı tanıtıldı.

Nazilli Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 71. Mali Genel Kurulu’na katıldı. TOBB 71. Mali Genel Kuruluna, Nazilli Ticaret Borsası Meclis Başkanı ve TOBB delegesi Nevzat İzgü, Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB delegesi Ziya Aksüt, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOBB delegesi Mahiye Erürker, Yönetim Kurulu üyesi ve TOBB delegesi Hakan Kumcuoğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Volkan Çelik katıldı.

TOBB 71. Mali Genel Kurul sebebiyle, Anıtkabir ziyareti sonrasında, TOBB Birlik Merkezi Bahçesi’nde Genel Kurula katılan Oda ve Borsalar tarafından, katılımcılara her ilin yöresel ürünlerin tanıtımı yapıldı. Nazilli Ticaret Borsası tarafından açılan stantta ziyaretçilere İncir, kestane şekeri, zeytin, zeytinyağı gibi ürünler ikram edildi.

İZGÜ VE ERÜRKERE’YE ERDOĞAN’DAN PLAKET

10’uncu yılını dolduran Nazilli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat İzgü ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahiye Erürker’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından plaket verildi.

Yerel ürünlerin tanıtımı sonrasında, TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduranlara Hizmet Şeref Belgesi verildi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Hizmet Şeref Belgesi’ne layık görülen üyelere ilişkin, "Kazanırken kazandırmanın, insanlara iş ve aş sağlamanın değerini öğrettiler, dürüst tüccarın ne olduğunu gösterdiler" dedi.

Hisarcıklıoğlu, TOBB camiası olarak birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini söyledi. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanlığı döneminde TOBB camiasıyla istişareye büyük önem verdiğini dile getiren Hisarcıklıoğlu, "Farklı ortamlarda defalarca bizlerle bir araya geldiniz. Başbakanlığınız süresi boyunca TOBB genel kurullarının tamamında bizimle oldunuz. Bizi asla yalnız bırakmadınız. İlk kez Cumhurbaşkanı olarak sizleri ağırlıyoruz. Camiamıza verdiğiniz destekten dolayı size gönül dolusu şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yılını dolduran üyelere hizmet şeref belgeleri ve plaketlerini verdi. Plaket ve Hizmet Töreni sonrasında TOBB delegelik görevinde 10’uncu yılını dolduran Nazilli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat İzgü ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahiye Erürker; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Hizmet Şerefi Belgesi ve plaket verme nezaketlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler