Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli Ticaret Borsası'nda 5 yıldızlı hizmet dönemi

4 Şubat 2016, Perşembe 21:47

     


Nazilli Ticaret Borsası (NTB), 2015 Aralık ayında yapılan son denetimden sonra “5 yıldızlı Akredite Borsa” sertifikasının sahibi oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

TOBB İkiz Kuleleri binasındaki 11. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni’nde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, sertifika alan oda ve borsa sayısının 224’e yükseldiğini ve bununla iftihar ettiklerini söyledi. Hisarcıklıoğlu, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulunurken de dünya genelinde ekonomik sıkıntıların devam ettiğine işaret etti.

Törende konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ahilik sisteminde, üretimin belirli koşullara tabi tutulduğunu, bunlara uymayanların ise ticaret yapamadığını anlattı. Bakanlık olarak kırtasiyeciliğin önüne geçmek ve bürokrasiyi azaltmak için mücadele ettiklerini vurgulayan Tüfenkci, bu çalışmaları iş dünyasının ihracatını ve gelişimini daha hızlı gerçekleştirmek için yaptıklarını söyledi.

“Milletin efendileri değil, hizmetkarı” olduklarını vurgulayan Tüfenkci, bu kapsamda oda ve borsalardan vatandaş odaklı hizmet üretmelerini beklediklerini kaydetti.

YOĞUN KATILIM

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen sertifika törenine, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete, NTB'yi temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Aksüt, Yönetim Kurulu Üyesi M. Hakan Kumcuoğlu, Meclis Üyesi Salih Öztürk, Genel Sekreter Nilüfer Aşıkoğlu, Akreditasyon Sorumlusu Ezgi Terk, Tescil Sorumlusu Yunus Çakaloğlu ile akredite olan oda ve borsa temsilcileri katıldı. Toplantı TOBB İkiz Kuleleri binasında gerçekleştirildi. (AZİZ ÖZDEN)







 
Son Eklenen Haberler