Takip Et

SON DAKİKA

Soğutmanın devi satılıyor iddiası

3 Ekim 2016, Pazartesi 11:48

     


Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki hain kalkışmasının ardından başlatılan FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan Uğur Soğutma Şirketi’nin sahipleri Mehmet Takmaklı, Ali Takmaklı ve Ünal Takmaklı’nın tutukluğu sürerken Nazilli’de kurulu fabrikaya Zorlu Holding’in talip olduğu iddia edildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY operasyonu kapsamında, geçen 25 Temmuz sabahı Uğur Soğutma firmasının sahipleri Mehmet Takmaklı ve Ali Takmaklı’nın Altıntaş Mahallesi’ndeki evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Evlerde arama da yapan polis, bazı evrak ve dokümana el koyarken iki kardeş gözaltına alındı. Polis, ertesi gün de kardeşlerden Ünal Takmaklı’yı gözaltına aldı. Üç kardeş, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

FİNANS DÜNYASI KONUŞMAYA BAŞLADI

Üç kardeşin tutuklanmasının ardından, bünyesinde Vestel Şirketler Grubu'nu da barındıran Zorlu Holding’in, Uğur Soğutma’nın Nazilli’deki fabrikasına talip olduğu ve satış gerçekleştiğinde Vestel’in soğutma grubunu Nazilli’ye taşıyacağı iddia edildi. İddianın, finans dünyasında da konuşulduğu öğrenildi. Öte yandan, fabrikanın bir süredir üretime ara verdiği, çalışanların bir kısmının ücretsiz izne çıkarıldığı ve yaklaşık bir aydır fabrikada sayım yapıldığı öğrenildi. (CEM ULUCAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler