Takip Et

SON DAKİKA

Oruç Pen kalitesini Aydın dışına taşıdı

3 Ocak 2017, Salı 14:53

     


Aydın’da 13 yıldır plastik ve demir doğrama sektöründe faaliyet gösteren Pakpen Bayii Oruç Pen, hizmet alanını her geçen yıl genişleterek cephe giydirme, cam balkon, alüminyum korkuluk işleriyle çevre illere de hizmet veriyor.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydınlılara 2003 yılından bu yana hizmet veren Oruç Pen firması, PCV doğrama, alüminyum korkuluk, cephe giydirme, cam balkon, panjur ve demir doğrama işlerinde faaliyet gösteriyor. Pakpen kalitesini Aydınlılarla buluşturan Oruç Pen, Aydın’ın yanı sıra İzmir Çeşme, Muğla, Denizli ve Manisa’ya da çok sayıda iş yaptı.

ANAHTAR TESLİM HİZMET VERİYORLAR

Aydın’da sıfır dairelerin çoğalmasıyla yeni binalarda ve tadilat yapılan dairelerde A’dan Z’ye anahtar teslim tüm işleri yaptıklarını belirten Erhan Oruç, “Yaklaşık 5 yıldır daha çok anahtar teslim ve yeni yapılan inşaatların PCV doğrama, balkon korkuluğu ve demir çatılarını yapıyoruz. 2015'ten itibaren kamu kurumlarının ihale işlerini de yaptık. Hedefimiz yeni ekipmanlarla iş hacmimizi büyüterek daha iyi hizmet verebilmek ve daha çok kişiye iş imkanı sağlamak” diye konuştu.

BİRÇOK İLDE İŞ YAPTILAR

Kendi sektörlerinde işçiliğin önemli olduğunu vurgulayan Oruç, çevre illerin yanı sıra Ankara, İstanbul, Tekirdağ ve son olarak da Kocaeli gibi illere de zaman zaman iş yaptıklarını bildirdi. Oruç, iş teslimatı süresinin önemini de vurgularken, şunları söyledi:

“Bizim işçiliğimizi beğenen ve güvenen müşterilerimiz, mesafe ve maliyet fark etmeksizin bizi tercih ediyorlar. Daha önce çalıştığımız ve bizden memnun olan bazı müşterilemiz İstanbul, Tekirdağ, Ankara ve Kocaeli'deki PVC doğrama işlerini de bize yaptırdı. Bu mesafe olarak uzak, ekonomik olarak daha maliyetli olsa da müşterilerimizin bizi tercih etmesi gurur veriyor. Denizli Çal, Çivril ve Babadağ'da da bazı okulların işlerini yaptık.

Bir de bizim işimiz yapıp takana kadar değil. Uzun yıllar yaptığımız işlerin arkasında duruyoruz. Bir işi yapıp takmaktan çok, arkasında durmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bizim işimizde iş teslimatı da çok önemli. İşçilik ve malzeme kalitemizin yanı sıra her zaman söz verdiğimiz süreden önce işlerimizi teslim etmemiz, tercih edilen firma olmamızın altındaki etkenlerden biri.”

İNŞAATA HAZIRLANIYORLAR

Firma olarak bu yılbaşından itibaren inşaat sektöründe de faaliyet gösterme kararı aldıklarını açıklayan Erhan Oruç, "İnşaat sektörü, yabancı olduğumuz değil, içinde bulunduğumuz bir sektördü. Müşterilerimizden gelen talepler üzerine inşaat alanında da faaliyet gösterme kararı aldık ve gerekli müracaatlarımızı yaptık. Önümüzdeki günlerde Efeler'de ilk inşaatımıza başlayacağız" dedi. (SERCAN ÖRÜN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 

 







 
Son Eklenen Haberler