Takip Et

SON DAKİKA

Büyük projelerin tedarikçisi; Öz Aydın Elektrik

3 Ocak 2017, Salı 17:47

     


25 yıldır elektrik sektöründe hizmet veren Bahri Karabulut’un sahibi olduğu Öz Aydın Elektrik, kısa sürede elektrik malzemeleri alanında sektörde tercih edilen firmalardan biri oldu. Öz Aydın Elektrik, Aydın’daki büyük inşaat projelerinin de elektrik malzemesi tedarikçisi.

 

Aydın Efeler’de 2014 yılında hizmet vermeye başlayan Öz Aydın Elektrik, iki buçuk yıllık süre içerisinde müşterileri ve çözüm ortakları tarafından aranan ve tercih edilen bir firma oldu. Elektrik malzemeleri alanında toptan ve perakende olarak hizmet veren Öz Aydın Elektrik, ilk üç yılında hedeflediği satış oranlarının üstüne çıkarak, kısa sürede sektördeki yerini aldı.

Öz Aydın Elektrik’i sektördeki 25 yıllık tecrübesiyle kurduğunu belirten Bahri Karabulut, “25 yıldır bu sektördeyim. 2014 yılı başında açtığım işletmemizle Aydın halkına hizmet veriyoruz. Toptan satışa olduğu kadar, perakende satışa da ilgi bir o kadar fazla oldu. Büyüme beklenenden hızlı olunca ve perakende satışımız daha fazla olduğu için stoğumuzu da artırdık. Yeni çıkan ürünleri ve sektördeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz” dedi.

ÖNEMLİ PROJELERİN TEDARİKÇİSİ

Aydın’daki önemli inşaat projelerine imza atan firmaların elektrik malzemesi konusunda tedarikçisi olduklarını açıklayan Karabulut, “Geçtiğimiz yıldan itibaren Aydın’da faaliyet gösteren birçok inşaat firmasının da tercihi olduk. Bugün Aydın’daki büyük inşaat projelerinin elektrik malzemesi konusunda tedarikçisi konumundayız. Firmaların, Aydın’daki inşaat sektörünün gelişiminde büyük öneme sahip projelerinde bizleri tercih etmesi bizi gururlandırdığı gibi, sorumluluğumuzu da artırıyor” diye konuştu.

AYDINLATMA ŞUBESİ İNCİRLİOVA’DA AÇILIYOR

2017’de İncirliova’da avize çeşitleri üzerine Aydınlatma Şubesi’ni açacaklarını belirten Karabulut, “Aydın’da avize anlamında bir eksiklik var. Bu eksikliği gidermek istiyoruz. İncirliova’da Aydınlatma Şubemizi açarak Aydınlılara daha iyi hizmet vermeye çalışacağız. Şuanda Reçber, Esen, Mutlusan, Elbi, Lamp Time, Günsan ve Seval Kablo gibi birçok firmanın bayisi, Legrand’ın da satış noktasıyız” ifadelerini kullandı.

SHOWROOM AÇMAYI PLANLIYOR

Kısa sürede Aydın’daki elektrik malzemeleri sektöründe yerini alan Öz Aydın Elektrik, ilerleyen yıllarda Aydınlılara daha iyi ve daha çok çeşitle hizmet verebilmek için işletmesini de büyütmeyi planlıyor. Showroom açma hedefleri olduğunu belirten Bahri Karabulut, “Aydın’da inşaat sektörü hızla ilerlerken, sektördeki 25 yıllık iş tecrübemiz ve çevremiz sayesinde hızlı bir büyüme gerçekleştirdik. İnşaat sektöründeki çok sayıda müteahhit ve firmayla çalışıyoruz. Yaklaşık 5 yıl sonra hem perakende, hem de toptan satış yapabileceğimiz tüm elektrik malzemelerinin bulunduğu bir showroom açmayı hedefliyoruz. Bu sayede daha çok çeşitle, daha fazla müşteriye, daha iyi hizmet verme fırsatımız olacak” diye konuştu. (SERCAN ÖRÜN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler