Takip Et

SON DAKİKA

Zeytinyağı pazarlamacılarına ilk eğitim verildi

2 Aralık 2016, Cuma 13:42

     


Aydın Ticaret Borsası tarafından başvurusu yapılan, İstanbul Ticaret Borsası Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Laboratuvarları A.Ş. Ege İhracatçı Birlikleri ve Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi’nin ortak olduğu, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenen “Zeytin Zeytinyağı Pazar Payının Artırılması” projesi kapsamında "Satış ve Pazarlama" eğitimi gerçekleştirildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Ticaret Borsası toplantı salonundaki etkinlikte, “Satış ve Pazarlama”eğitiminde, TOBB ETÜSEM Eğitmeni Kutay Mutdoğan sunumlarıyla, Pazarlamaya Giriş, Pazarlama Tanımlar, Pazarlama Karması / Ürün, Pazarlama Karması / Hizmet, Pazarlama Karması / Fiyat, Pazarlama Karması / Yer, Pazarlama Karması / Tutundurma, Pazarlama içi Segmentasyon ve Konumlandırma, Tüketici Davranışları, Satış ve Pazarlama Rolleri, Etkili Satış, Yüz Yüze İletişim konuları anlatıldı.

KAYIT İÇİN BORSAYA MÜRACAAT GEREKİYOR

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı; "Proje kapsamında sektörde faaliyet gösteren borsamız üyesi 35 KOBİ’ye 'Dış Ticaret', 'Marka Yaratma ve Markalaşma', 'Aile Şirketleri Yönetimi ve Kurumsallaşma', 'Kobi Destekleri', 'Zeytin Hasadı, Zeytinyağı Üretimi, Zeytinyağı Tadımı ve Zeytinyağının İnsan Sağlığına Yararları' eğitimlerimiz olacaktır. Mali, satış-pazarlama, ihracat kurumsallaşma kapasitelerinin artışını sağlamak, rekabet edebilirliklerini artırmak ve KOBİ'lerin markalaşmasına katkı sağlama projemizin hedefleri arasındadır. İlk 'Satış – Pazarlama' eğitimini başarı ile gerçekleştirdik, katılımcılara ve Eğitmen Kutay Mutdoğan’a teşekkürlerimi sunuyorum. İkinci eğitimimiz 'Dış Ticaret Eğitimi' 15-16 Aralık tarihlerinde borsamızın toplantı salonunda gerçekleştirilecek olup, kaydolmak isteyen üyelerimizin borsamız ile irtibata geçmelerini bekliyoruz" dedi. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler