Takip Et

SON DAKİKA

AYTO’dan Söke Ticaret Borsasına ziyaret

2 Ağustos 2018, Perşembe 20:43

     


TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, Meclis Başkanı Coşkun Cerit ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Didim ve Söke Ticaret Odaları ile Söke Ticaret Borsası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Oda ve Borsa seçimleri, TOBB Genel Kurulu ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yoğun gündemleri sonrası ziyaretlerini gerçekleştiren AYTO, Söke ve Didim Odalarının yeni yönetimlerine hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de Aydın ve Türkiye ekonomileri için birlik olma çağrısı yaptı.

AYTO heyetini Söke Ticaret Borsası’nda Başkan Nejat Sağel ve yönetimi karşıladı. Nazik ziyaretleri için Başkan Ülken ve heyetine teşekkür eden Sağel, “Aydın Ticaret Odası ile bugüne kadar hep dostane ilişkiler kurduk. Hakan Başkanın TOBB Yönetiminde olmasını Aydın için önemli bir şans olarak görüyorum. Borsamızın gerçekleştirmek istediği lisanslı depoculuk talebine Aydın Ticaret Odası’nın da desteğini bekliyoruz”, dedi. Yeni dönemde Söke Ticaret Borsası Yönetimine başarılar dileyen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Ülken, “Didim ve Söke Ticaret Odaları ziyaretlerimde de üstünde durduğum birlik çağrısını yinelemek istiyorum. Söke Ticaret Borsamızın gerçekleştirmek istediği bir proje tüm Aydın’ın projesidir ve tabi ki Aydın Ticaret Odası tarafından da desteklenecektir ”, dedi. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler