Takip Et

SON DAKİKA

Uysal Gıda üretene ve üretime değer katıyor

2 Mayıs 2014, Cuma 11:00

     


Çine’nin Çaltı Mahallesi’nde faaliyet gösteren Uysal Gıda, süt üreticilerine sağladığı imkan ve kurduğu sıcak ilişkilerle üretene ve üretime değer katıyor.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Beş noktada süt toplama merkezi kuran firma, bunların sayısını artırarak daha çok üretecinin soğuk süt primi avantajından yararlanmasını sağlamak istiyor.

Çine’de 57 yıldan beri kesintisiz hizmet veren Uysal Gıda, üreticiden aldığı sütü kendi tesisinde işledikten sonra elde ettiği ürünleri Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinde tüketiciyle buluşturuyor. Kalitesi ve lezzeti ile aranan markalara sahip olan firma, müstahsili olan süt üreticilerine de sahip çıkıyor. 5 ayrı noktada süt toplama merkez kurarak üreticilerin 6 kuruşluk soğuk süt priminden yararlanmalarını sağladıklarını söyleyen firma Sahibi Sevilay Uysal Eroğlu, “Daha çok noktaya toplama merkezi kuracağız. Buralara koyacağımız süt soğutma tankları sayesinde daha çok müstahsilimizin soğuk süt priminden yararlanmasını istiyoruz” dedi.

“MAHSUPLAŞIYORUZ”

Üreticiye sağladıkları katkının bununla sınırlı olmadığını belirten Sevilay Uysal Eroğlu, “Müstahsilimizin yem, kepek, küspe un ve  gıda ihtiyaçlarını da en kaliteli ürünler ve en uygun fiyatlarla karşılıyoruz. Müstahsilimiz bizden aldığı ürünler için para ödemiyor. Alacaklarından mahsuplaşıyoruz” diye konuştu.

“SAMİMİ İLİŞKİLER KURUYORUZ”

Alışverişin ötesinde müstahsille dost olduklarını vurgulayan Sevilay Uysal Eroğlu, “İhtiyacı olduğunda mutlaka müstahsilin işini görüyoruz ve her zaman karşılarında yetkin bir muhatap var. Mesela; Eylül’de bizim yüzlerce çocuğumuz okula başlıyor. Okulların açıldığı o dönem en çok avans çıkardığımız dönemdir. Müstahsilimizle büyük firmalarla yapılamayacak samimi ilişkiler kuruluyor.

GÜVENİLİR DOST KAPISI

Süt toplayıcılarımız sadece kapıdaki sütü alıp gitmiyor. Müstahsille dost oluyor, onların sıkıntılarını da sevinçlerini de paylaşıyoruz. Üreticimize para kazandırmakla birlikte değer veriyoruz. Müstahsil için güvenilir dost kapısıyız. Her bir müstahsilimizi ailemizden biri gibi görüyoruz. Onlar da bizi öyle gördükleri için yıllardır birlikte büyümeye devam ediyoruz.” dedi.

HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Efeler, Çine ve Karpuzlu ilçe sınırlarında yaklaşık 50 noktada yüzlerce üreticiye verdikleri hizmetin artarak devam edeceğini söyleyen Sevilay Uysal Eroğlu, üreticiden aldıkları gücü üretici ile paylaşarak büyümeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.  (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler