Takip Et

SON DAKİKA

Didim’de kalifiye balık üreticisi yetişecek

30 Kasım 2016, Çarşamba 14:13

     


Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün işletmelerde sürdürdüğü mesleki eğitimler kapsamında Egemar Su Ürünleri tesisinde başlattığı 40 saatlik “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Su Ürünlerinin Üretimi ve İşlenmesi” kursu tamamlandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Akköy’de bulunan işletmenin Tesis Müdürü Mine Ergun, “Tesisimiz, üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en iyilerinden bir tanesidir. Mesleki Eğitim Merkezi ile zaman zaman düzenlediğimiz bu kurslara, çalışanlarımızın işini daha kalifiye ve istenen düzeyde yapmasını sağlamak, ayrıca yasal zorunluluklar çerçevesinde sürdürülür bir şekilde yerine getirmek amacıyla devam etmekteyiz. Haftaya da personelimize yönelik düzenlenecek hijyen eğitimlerimiz ile mesleki kurslarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bu mesleki kurslarla denizcilik alanında ulusal ve uluslararası düzeyde standartlara uygun, her yaşta ve düzeyde bireye mesleki yeterlik kazandıracak eğitim ve öğretim olanağının sunulduğunu bildiren Ergun, “Bu programın hayata geçirilmesiyle, iş gücünün bireysel gelişimi, istihdam edilebilirliğinin artırılması, işletmenin verimlilik ve kalitesinin yükseltilmesi, sektörün daha kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması ve bunların sonucu olarak da ülke ekonomisine katkı sağlanması amaçlanmaktadır” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler