Takip Et

SON DAKİKA

Türkiye birincisi Sena Nur Elik, Aydın'ın gururu oldu

29 Aralık 2016, Perşembe 11:54

     


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde, ‘Enerji Verimliliği Haftası’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında Türkiye birincisi olan Didim Gazi İlkokulu öğrencisi Sena Nur Elik, ilçenin gururu oldu.

Didim’de ülke çapında ses getiren başarılara her geçen gün bir yenisi eklenirken Didimliler bu kez de minik Sena Nur Elik’in kazandığı Türkiye birinciliği ile bir gurur daha yaşadı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliğinde, ‘Enerji Verimliliği Haftası’ etkinlikleri kapsamında Türkiye çapında düzenlenen öykü ve resim yarışmasına katılan eserler arasında nihai değerlendirme yapıldı. Didim'den Sena Nur Elik'in eseri, resim dalında birinci oldu.

Yaptığı resimle büyük beğeni toplayan ve Türkiye birincisi olan başarılı öğrenci Sena Nur Elik ile resim öğretmeni Yasemin Önal, sınıf öğretmeni Nazan Ekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Turan Kaya ve Okul Müdürü Birol Kurt’u makamında konuk ederek her birine ayrı ayrı tebriklerini sunan Kaymakam İskender Yönden, ilçe olarak her alanda peş peşe alınan başarılı sonuçlardan büyük mutluluk duyduklarını bildirdi.

Dereceye giren öğrenci Sena Nur Elik ile danışman öğretmeni, 2017 yılı Ocak ayındaki 36. Enerji Verimliliği Haftası kapsamında İstanbul’da düzenlenecek olan 8. Enerji Verimliliği Forumu'na ödül verilmek üzere davet edildi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler