Takip Et

SON DAKİKA

Mehmet Emin Ünal şeref konuğu oldu

27 Ekim 2016, Perşembe 18:16

     


Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin katkılarıyla okul bahçesinde düzenlenen aşure hayrına, okulun kurucusu, Çineli hayırsever iş adamı Mehmet Emin Ünal da katıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, Muharrem ayı dolayısıyla okul bahçesinde aşure hayrı düzenledi. Aşure hayrına öğrenci, veliler ve Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Çine Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır, bazı okul müdür ve öğretmenleri ile birlikte okulun kurucusu, Çineli hayırsever iş adamı Mehmet Emin Ünal da katıldı. Mehmet Emin Ünal’ı öğrenciler sevgiyle karşıladı.

MEHMET EMİN ÜNAL'A YAKINDAN İLGİ GÖSTERDİLER

Yaptırdığı okula maddi ve manevi desteğini sürdüren iş adamı Mehmet Emin Ünal, okula her gelişinde öğrenci ve öğretmenleri görünce duygu yüklü anlar yaşadığını ve mutlu olduğunu ifade ederken okul müdürü Cevriye Ayyıldız, Mehmet Emin Ünal’ın her zaman kendilerini aradığını, bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorduğunu ifade etti.

Ayyıldız ve diğer davetliler, hayırsever iş adamı Mehmet Emin Ünal’a yakın ilgi gösterirken öğrenciler de hayırsever iş adamı Ünal'a ve aşure hayrına katılan davetlilere yiyecek ve içecek servisinde bulundu. (OSMAN YURTTAŞ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler