Takip Et

SON DAKİKA

Okul müdürleri kurs almaya başladı

27 Ocak 2015, Salı 20:56

     


Aydın’daki 530 okul müdürü, “Yöneticilik Formasyonu Kazandırmak” amacıyla kurs almaya başladı. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kongre Merkezi Meandros Salonunda 3 kademe olarak planlanan ve 15 gün devam edecek kursun açılış programı gerçekleşti.

Programa Aydın İl Milli eğitim Müdürü Pervin Töre, ADÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Cumali Öksüz, Aydın İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Mavi, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, Şube Müdürü Mithat Karaman, ADÜ akademisyenleri, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, okul müdürlerine seslendiği konuşmadına görevlerini layıkıyla yapmalarını ve Aydın’da eğitimin önemini ve bu çıtanın daha da üstlere çıkarılmasının altını çizerek istatistiki konular ilgili bilgiler paylaştı. İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan her yöneticiye bir bölgenin bağlandığı ve bütün okulların sürekli takip edileceği belirten Töre, “Okullarınızı öğretmeniyle, öğrencisiyle her yönüyle iyi tanıyın, bugüne kadar okulunuzdan mezun olmuş değerleri iyi öğrenin. Yönetimde başarı konusunda liderlik önemine özellikle vurgu yapmak istiyorum. Eğitim-öğretim başlamadan okullarımızın, düğün evi gibi, bayram yeriymiş gibi hazır hale getirilmesi gerekiyor” dedi.

Programın ilk gününde okullarında göreve yeni başlayan ve görevlendirmesi devam eden okul müdürlerine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yücel Mavi tarafından “Stratejik Yönetim” konusunda bilgi verildi. Kursa ev sahipliği yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Cumali Öksüz’ün de konuşmacı olduğu kurs, 15 gün süreyle devam edecek. (GAMZE KORKMAZ)







 
Son Eklenen Haberler