Takip Et

SON DAKİKA

Didim MYO Antalya'dan ikincilikle döndü

27 Ocak 2015, Salı 12:20

     


Antalya’da düzenlenen 7.Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması’nda “Yılın Altın Pastacısı” kategorisinde yarışan Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, üçüncülük kupasını kaldırdı.

Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Antalya Mutfak Şefleri Birliği Derneği işbirliği ile Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 21 Ocak’ta gerçekleştirilen “Türkiye 7.Altın Kep Aşçılar Yarışması Üniversiteler Yarışıyor” kategorisinde yarışan Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, ikincilik kupasını ve gümüş madalyayı almaya hak kazandı.

"Ihlamurda Tütsülenmiş Somon" tabağı ile yarışan ADÜ Didim Meslek Yüksek Okulu takımında yer alan Aşçılık Bölümü öğrencileri Efekan Çavdar, M. Taha Çulha ve İsmail Kabadayı, elde ettikleri sonuçla Adnan Menderes Üniversitesi’ne büyük bir gurur yaşattı.

Öte yandan, 23 Ocak’ta da “Yılın Altın Pastacısı” kategorisinde yarışan Didim Meslek Yüksekokulu öğrencileri Gökhan Yıldız, Betül Yağlıpınar ve Doğuş Ceylan, Sevgililer Günü konseptinde hazırladıkları minimal tatlılarla Gloria Verde, Gloria Serenti, Susesi, Club Asteria gibi 5 yıldızlı otellerin katıldığı yarışmada, üçüncülük kupasını ve bronz madalyayı almaya hak kazandı.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, geleceğin aşçılarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler