Takip Et

SON DAKİKA

Yenipazar'da 4 öğretmen yemin etti

25 Kasım 2016, Cuma 10:49

     


Yenipazar'da düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programında, ilçede bulunan 4 öğretmen adayı, öğretmenlik yemini ederek asil öğretmen unvanı aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yenipazar'da düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliği, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe Acar'ın Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı. Program, Belediye Düğün Salonu'nda ilçe genelinde görev yapan öğretmenlere verilen yemek ile devam etti. Öğretmenleri, önemli günlerinde İlçe Kaymakamı Ercan Erkol, Belediye Başkanı Zafer Savcı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Garnizon Komutanı, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişi Mithat Emrah ve oda başkanları yalnız bırakmadı.

Yemeğin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe Acar günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma gerçekleştirdi. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın mesajının okunmasının ardından, Merkez İlk ve Ortaokulu tarafından hazırlanan slayt gösteri izlendi. Yenipazar Anaokulu'nda görevli aday öğretmen Ayşe Kara ile Yenipazar Anadolu Lisesi aday öğretmenleri Derya Bozkurt, Eylem Çalışkan ve Nurperi Aydemir, öğretmenlik yemini yaptı.

Resim yarışması ile ortaokul ve lise öğrencilerinin ayrı kategoride katıldıkları kompozisyon yarışmasının ilk 3'e kalan öğrencilerine, protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi. Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Ömer Polat ve öğrencilerin hazırladığı müzik dinletisinin ardından, Yenipazar Merkez İlk ve Ortaokulu öğretmenlerinin korosu ile program son buldu. (ERDAL AYDIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler