Takip Et

SON DAKİKA

Kişisel gelişim uzmanı Doç. Dr. Ali İlseven Aydın’a geliyor

25 Kasım 2016, Cuma 11:27

     


Kullandığı hipnoz teknikleri ile katılımcıları toplu halde uyutan, kişisel gelişim uzmanı Doç. Dr. Ali İlseven, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin katkılarıyla Aydın’a geliyor.

Kişisel gelişim uzmanı Doç. Dr. Ali İlseven, ‘Ailede ve İş Yaşamında Etkili iletişim, NLP ve Hipnoz’ konularını farklı dille anlatmak için Aydın’a geliyor. ADÜ Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mahmut Sinecen’in katkılarıyla Aydın’a gelecek olan dünya motivasyon lideri Doç. Dr. İlseven, 29 Kasım Salı günü, ADÜ Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu'nda; saat 13.30-16.00 ve 18.30-20.30 olmak üzere 2 seansta eğitim verecek. 7’den 70’e her bireyin katılabileceği etkinlik ücretsiz olacak. Kendisini geliştirmek, iş yaşamına ya da özel hayaa farklı bir pencereden bakmak isteyen herkes, eğlenceli ve öğretici etkinliğe davet edildi.

İLSEVEN KİMDİR?

Almanya’da dünyaya gelen 41 yaşındaki Doç. Dr. Ali İlseven, düzenlediği konferanslarda katılımcıları toplu olarak uyutması ile tanınıyor. 19 yılda 1 milyonu aşkın kişiye eğitim veren İlseven, üniversite öğrencilerine NLP, Koçluk, Stres Yönetimi, Beden Dili, İletişim, İnovasyon, Liderlik Eğitimleri gibi alanlarda geliştirdiği 183 proje ile bilinen tek rekorun da sahibi olması ile tanınıyor. Ayrıca İlseven’in bugüne kadar bilimsel ve kişisel gelişim alanında yurt dışında 53, Türkiye’de ise 9 kitabı yayımlandı. (GÖKHAN DÜZYOL)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler