Takip Et

SON DAKİKA

Gazipaşa Ortaokulu öğretmenleri günlerini kutladı

25 Kasım 2016, Cuma 16:18

     


Efeler Gazipaşa Ortaokulu öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü, Atla Gel Restoran’ta düzenlenen yemekte kutladılar.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Okul müdürü, müdür yardımcıları, öğretmenler, Okul Aile Birliği yönetici ve üyeleri ile okul çalışanlarının bir arada geldiği kutlama yemeğinde, okulun emektar öğretmenlerine plaket takdim edildi.

Okul Müdürü Nadir Coşkun, yaptığı konuşmada, okulun fedakar, cefakar hepsi birbirinden değerli öğretmenleri ile böyle özel ve anlamlı bir günde birlikte olmaktan kıvanç ve onur duyduğunu belirterek, yemeğe katılan ve katılamayan tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Coşkun konuşmasında şunları söyledi: “Bu özel gün vesilesi ile değerli öğretmenlerimizle bir arada olmaktan mutlu ve gururluyuz. Böylesine onurlu bir meslekte çalışıyor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Okulumuzun böylesine önemli ve kutsal bir mesleği icra eden öğretmenleri, yılda bir kez değil, her zaman sevgi, saygı ve hoşgörüyü hak ediyorlar. Tüm öğretmen arkadaşlarıma, gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda sağlık ve huzur dolu nice Öğretmenler Günü geçirmenizi, bu birlik ve dayanışmamızın her zaman devam etmesini, en içten duygularımla temenni ediyorum. Allah birliğimizi bozdurmasın." (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler