Takip Et

SON DAKİKA

Bozdoğanlılar, şehit öğretmenleri unutmadı

25 Kasım 2016, Cuma 11:37

     


24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm Türkiye’de olduğu gibi Bozdoğan’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İlk olarak Bozdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni düzenlendi. Öğretmenler Günü kutlama programı kapsamında, 2011 yılında Van’da meydana gelen depremde göçük altında kalarak şehit olan Bozdoğanlı öğretmen Ümit Erdal’ın ve 1988 yılında Tunceli-Mazgirt’te görev yaparken teröristler tarafından şehit edilen öğretmen Musa Sarısaç’ın mezarları ziyaret edildi.

ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN MEZARLARINA ÇİÇEK BIRAKIP DUA ETTİLER

Mezarlık ziyaretine ilçe protokolü, şehit ailesi yakınları ve çok sayıda öğretmen katıldı. Duaların edildiği ziyarette şehit öğretmenlerin mezarlarının üzerine çiçek bırakıldı.

Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu ifade eden Bozdoğan Belediye Başkanı Salim Tümer Apaydın, “Biz, bu anlamlı günde, vefat eden öğretmenlerimize bir vefa olarak böyle bir program tertip etmeyi, onları hayır dualarla anmayı uygun gördük. Allah memleketimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Belediye olarak başlattığımız çalışmayla şehit öğretmenlerimizin mezarlarını yeniledik. Öğretmenlerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz” dedi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler