Takip Et

SON DAKİKA

Öğretmenler Günü'ne 'Empati' damga vurdu

24 Kasım 2016, Perşembe 18:14

     


Karacasu’da 24 Kasım Öğretmenler Günü, düzenlenen törenle kutlandı. Hükümet Konağı önünde Mlli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş’in Atatürk büstüne çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören, Kavurmacı Ortaokulu'nda Kırçiçeği Anadolu Lisesi’nin hazırlayıp sunduğu programla devam etti. Kırçiçeği Anadolu Lisesi öğretmenlerinin öğrenci, öğrencilerinin de öğretmen olarak yer değiştirdiği 'Empati' adlı tiyatro oyunu beğeni ile izlendi.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Hafız Mustafa Kavurmacı ve Refikası Hatice Hanım Ortaokulu konferans salonundaki programda Karacasu Belediyesi tarafından öğretmenlere karanfil dağıtıldı. Kaymakam M. Emre Canpolat, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Emniyet Amiri Yücel Feriz, Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Okan Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile öğretmen , öğrenci ve velilerin katıldığı törende Kırçiçeği Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Kayhan Eş’in yazıp sahneye koyduğu, kendisinin de oynadığı Empati adlı tiyatro oyunu izleyenlerden büyük alkış aldı. Öğrencilerle öğretmenlerin yer değiştirip, öğrencilerin öğretmen, öğretmenlerinde öğrenci olduğu oyunda Alirıza Binboğa’nın “Öğretmen kutsaldır ana gibi” şarkısını hep birlikte söylendi.

Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından bu yıl emekli olan 5 öğretmen plaketle onurlandırıldı. Kaymakam Emre Canpolat, emekli öğretmenlerin elini öptükten sonra plaketlerini takdim etti.

Ardından Kıçiçeği Anadolu Lisesi öğrencileri tarafında o oluşturulan Öğretmen adlı koro, öğretmenlere ithaf edilen şarkı ve marşları söyledi. Öğretmen ve öğrenciler hep birlikte Öğretmen Marşı'nı da seslendirdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam M. Emre Canpolat ve Belediye Başkanı tarafından çeşitli hediyelerin verilmesi ile program son buldu. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler