Takip Et

SON DAKİKA

Gezerek öğrendiler

24 Kasım 2016, Perşembe 14:14

     


Çine Atatürk İlkokulu 4-D sınıfı, ulaşım türleri ve araçlarını yerinde incelemek amacıyla İzmir’e gezi düzenledi. Öğrenciler, otobüsten trene, trenden vapura binmenin keyfini yaşadı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Atatürk İlkokulu 4-D sınıfı öğrencileri, Okul Müdürü Özgür Soğancı, sınıf öğretmeni Şennur Solak ve velileri ile birlikte ulaşım türlerini ve araçlarını yerinde incelemek amacıyla gezi düzenledi. Çine’den otobüs ile başlayan gezi, Efeler’den Çamlık’a kadar trenle devam ederken gezi grubu, Selçuk Havalimanı, Torbalı KEY Otomobil Müzesi, İnciraltı Gemi Müzesi, Konak Belediyesi Ümran Baradan Oyuncak Müzesi’ni gezdi. Karşıyaka’ya vapur ile geçen grup, geziyi deniz yolculuğu ile tamamlamış oldu. Bazı veli ve öğrenciler, hiç binmedikleri vapur ve trene ilk kez binmenin keyfini yaşadı.

Çine Atatürk İlkokulu 4-D sınıf öğretmeni Şennur Solak, “Gezimizde öğrencilerimizin ulaşım türleri ve araçlarını yerinde incelemelerini sağladık. Paraşüt ile atlama eğitimlerini izledik. Havalimanı hakkında bilgi aldık. Geçmişten günümüze otomobillerin gelişimini ve antika otomobilleri öğrendik. Savaş gemisi ve denizaltısı gezdik. Bütün ulaşım araçlarını ekonomik ve zaman açısından değerlendirdik. Öğrencilerimizin müze bilincini güçlendirdik” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler