Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Atabay, öğretmenleri ziyaret etti

24 Kasım 2016, Perşembe 14:47

     


Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki bazı okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Başkan Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Belediye Meclisi üyeleri Sevinç Karataş ve Ali Çağlar ile Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay eşliğinde ilçedeki bazı okullara ziyaretlerde bulundu. Atabay, ziyaret ettiği Zeynep-Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Didim Anadolu Lisesi, Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Balat İlkokulu'ndaki öğretmenlerin günlerini kutladı.

Ziyaretlerinde öğretmenlere hediyeler veren Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Öğretmenlik çok kutsal bir meslektir. Bizleri hayata hazırlayan ve geleceğe ışık tutanlar öğretmenlerimizdir. İyi eğitimin temeli de sabırlı ve özverili öğretmenlerden geçer. Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu. Başkan Atabay, öğretmenlerin okulların sorunları hakkında isteklerini dinledi, belediye olarak okullar ve öğretmenler için yapılacak çalışmalarda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler