Takip Et

SON DAKİKA

26 yıl önceki öğretmenini unutmadı!

24 Kasım 2015, Salı 20:07

     


Çineli Yaşar Kırcamış (42), lise yıllarında kendisine eğitim veren ve şuan Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu’nda öğretmenlik görevine devam eden Rafettin Bülbül'ün Öğretmenler Günü’nü kutladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kayseri Ferahiye Lisesi’nde 1989 ve 1991 yılları arasında eğitim gören ve halen Çine’de yaşayan Yaşar Kırcamış, lise yıllarında Edebiyat Öğretmeni olan Rafettin Bülbül’ü şimdiki görev yeri Çine Feride Raşit Ortaokulu’nda ziyaret etti, gününü kutladı. 26 yıl sonra öğretmeniyle buluşan Yaşar Kırcamış, Rafettin Bülbül'e sarılarak, çiçek verdi.

Öğretmeniyle bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Kırcamış, ‘’Bizlerin bu güne gelmesinde, topluma faydalı birer birey olmamızda, öğretmenlerimizin rolü çok büyük. Elimden geldiğince öğretmenlerimi unutmamaya çalışıyorum. Ben Rafettin Bülbül öğretmenim ve diğer bütün öğretmenlerin günlerini kutluyorum. Öğretmenler öğrettikçe, bu toplum yükselecek, çocuklarımız akıllı ve vatanına faydalı bireyler olacak” dedi.

Yaşar Kırcamış, ayrıca öğretmenlerin insanlık adına yaptıkları büyük hizmetlerin dünyevi değerlerle karşılığının mümkün olmadığını belirtti.

Kendisinin öğretmenler gününü kutlayan öğrencisi ile buluşmanın mutluluğunu yaşayan Rafettin Bülbül, öğrencilerin, öğretmenlerini unutmamasının çok gurur verici olduğunu belirtirken, ‘’Öğretmenler de öğrencilerini unutmazlar. Biz her öğrencimizin hem annesi hem babası oluruz” diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler