Takip Et

SON DAKİKA

Didim Anadolu Lisesi, mezunlarını uğurladı

24 Mayıs 2016, Salı 14:27

     


Didim Anadolu Lisesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılı mezunlarını, düzenlediği görkemli bir törenle uğurladı. Mezuniyet töreni sonrası “Duyguların Armonisi” adlı şiir ve müzik dinletisi sunuldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine, Didim Anadolu Lisesi Müdürü Sait Aydın, Didim’deki okulların müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Mezuniyet töreninde konuşan Aydın, öğrencileri mezun ederek uğurlamanın hüzünlü ve gurur verici olduğunu belirterek, “Bu yıl 102 öğrencimizi mezun ediyoruz. Mezun olan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Bugünden itibaren hayata atılma, sorumluluk alma dönemi başlıyor. Hepimizin hayatında başarısız olduğu dönemler vardır, ama bunlar bizi yıldırmamalı. Ben tüm öğrencilerimizden hedeflere ulaşma konusunda ısrarcı olmalarını istiyorum ve yaşamlarında sağlık ile başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ilk üçe giren öğrencilere plaketleri verildi. Didim Anadolu Lisesi’nin 2015-2016 eğitim öğretim yılı birincisi 12-A sınıfı öğrencisi Baran Günay oldu. Yine aynı şubeden Cansu Çilem Güçlü ikinci, Ramazan Yurtsiper ise üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere plaketleri, Müdür Sait Aydın tarafından verildi. Mezun olan öğrencilere mezuniyet belgeleri, sınıf öğretmenleri tarafından dağıtıldı. Mezuniyet töreni sonrası Didim Anadolu Lisesi’nin düzenlediği “Duyguların Armonisi” adlı şiir ve müzik dinletisi gerçekleştirildi. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler