Takip Et

SON DAKİKA

Çineli kadınlar fuara hazırlanıyor

24 Mayıs 2016, Salı 17:36

     


Çineli kadın kursiyerler, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Hayat Boyu Öğrenme Kursları Tanıtım Fuarına heyecan ve gayretle hazırlanıyor.

Forum Aydın AVM Güney Otoparkı’nda Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Kursları Tanıtım Fuarına katılacak olan kadın kursiyerler, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü halkı ağırlayacak olan fuarda Çine’yi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlanıyor. Aydın’ın tüm ilçelerinde eğitim veren Halk Eğitim Merkezleri ve Mesleki Eğitim Merkezlerinin el emeği göz nuru eserleri, 26 Mayıs Cuma günü açılacak olan fuarda halkın beğenisine sunacak.

BAŞKAN DİNÇER KADINLARA GÜVENİYOR

Çineli kadınlar, dikiş, nakış ve el işleri ile halkın gözlerine hitap etmelerinin yanı sıra elleriyle hazırladıkları lezzetli ürünleriyle de damaklara tat vermek istiyor. Çine Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR işbirliğince açılan Aşçılık Kursu’nda eğitim gören kadın kursiyerler, imece usulü mantı yaptı. Mantı yapan kadın kursiyerleri ziyaret eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Forum’da ürünlerini sergilemek isteyen kadınların ulaşımını belediye olarak sağlayacaklarını ve içme sularını da karşılayacaklarını söyledi. Dinçer, Çineli kadınların ilçelerini en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphesinin olmadığını ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler