Takip Et

SON DAKİKA

Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi öğrencilerden anlamlı proje

23 Aralık 2016, Cuma 17:06

     


Efeler Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi Okul Öğrenci Meclis Başkanlı tarafından ‘Bir Bayrak Bir Şehit’ projesiyle sınıflar şehit isimleriyle ve bayraklarla donatıldı. Okul Meclis Başkanı Kayahan Özer, her zaman güvenlik güçlerinin yanlarında olduklarını belirterek, “Bu vatan için canını vermiş şehitlerimizi minnetle anıyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi öğrencileri, okullarını şehit isimleriyle ve bayraklarla donattı. Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığı tarafından oluşturulan ‘Bir Bayrak Bir Şehit’ projesiyle 32 sınıfa bir şehit ismi verilerek bayrak asıldı. Okul Müdürü Yücel Gökçayır, öğrencilerin yaşanan olaylara tepkisiz kalmadığını belirterek, “Öğrencilerimiz, eğitimde başarılı oldukları kadar, toplumdaki yaşanan olaylara da kesinlikle tepkisiz kalmıyorlar ‘Bir bayrak Bir Şehit’ projesiyle bütün sınıfları bayraklarla donattılar. Öğrencilerimizin projesine okul yönetimi olarak destek verdik. Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi, hem eğitimde hem de sosyal alanda başarılı, düzgün, kaliteli, karakterli vatanını ve milletini seven öğrencilerle eğitime hizmet etmeye devam edecektir” diye konuştu.

Okul Meclisi Başkanı Kayahan Özer, şehitlere olan minnettarlıklarını göstermek için ‘Bir Bayrak Bir Şehit’ projesini hayata geçirdiklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Ülkemiz zor günlerden geçiyor, çeşitli saldırılara maruz kalıyoruz. Biz bunlara karşı hem verdiğimiz şehitlerin hem de tüm güvenlik görevlilerine minnettarlığımızı göstermek için böyle bir proje oluşturduk. Her zaman onların yanında olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz.” (ÖZGE SÖNMEZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler