Takip Et

SON DAKİKA

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş son ders zilini de uzaktan çaldı

22 Ocak 2021, Cuma 17:24

     


Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, 2020-2021 eğitim öğretim yılı 1. döneminin son gününde Karpuzlu ilçesindeki öğretmenlerle onlıne olarak bir araya geldi, son ders zilini buradaki öğretmenlerle çaldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen görüşmede ilk sözü alan İl Millî Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş “Okullarda yapılan karne törenlerine her dönem katılıyoruz, fakat bu dönem uzaktan eğitim sebebiyle karne töreni gerçekleştirilemedi. Bundan dolayı en azından uzaktan da olsa bir ilçemizin öğretmenleriyle bir araya gelmek istedim ve görüşmek için Karpuzlu ilçesini seçtiklerini” ifade etti.

Karpuzlu ilçesinde genç ve dinamik bir eğitim kadrosunun var olduğunu ve bu kadronun çok başarılı işler yaptığını, aynı başarıların devamını dilediğinde bulunan İl Müdürü Okumuş, “Eğitim kubbesini ayakta tutan kilit taşının öğretmenler olduğunu, salgın sürecinde öğretmenlerin gücünün tahminlerin çok ötesinde olduğunu herkese gösterdiniz” dedi.

Karpuzlu’da görev yapan öğretmenlerden Aslı Zeliha Alabaz, Gözde Fındık, Gülşah Yoldaş ve İlker Akçay gerek yüz yüze, gerekse uzaktan eğitim sürecinde okullarında gerçekleştirdikleri projeleri anlattılar.

Son olarak Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ağırol’un karne dağıtamadığımız bu dönemin son gününde ilçesinde görev yapan öğretmenlere yapılan bu jest için İl Müdürü Okumuş’a teşekküründen sonra görüşme sona erdi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler