Takip Et

SON DAKİKA

Okullar parfüm kokacak

21 Kasım 2016, Pazartesi 18:18

     


Söke Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki eğitim kurumlarına temizlik malzemesi dağıttı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, okulların temizlik konusunda çok iyi olmasını amaçladıklarını ifade etti.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı'nda okulların temizliğinin sağlanmasını ve öğrencilerin hijyenik ortamlarda eğitim görmesini sağlamak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Söke’deki okullara temizlik malzemesi dağıtıldı.

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, “İlçede bulunan anaokulu, ilk ve ortaokullarda eğitim gören öğrencilerimizin daha temiz bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla temizlik malzemesi dağıtıyoruz. Amacımız, geleceğin büyüklerinin yetiştiği eğitim kurumlarının temiz olmasıdır. Bu anlamda okullara yüzey yemizliği, sıvı el sabunu, çamaşır suyu, bulaşık makinesi deterjanı, fayans temizleyici, paspas, temizlik bezi, kağıt havlu, ıslak havlu, temizlik seti, fırça sapı, yer fırçası ve çek pas gibi temizlik malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi. (BURHAN CEYHAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler