Takip Et

SON DAKİKA

Didim Meslek Yüksekokulu, 10. dönem mezunlarını verdi

20 Mayıs 2017, Cumartesi 13:26

     


Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı'nda 10’uncu dönem mezunlarını verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu'ndan 350 öğrenci, düzenlenen törenle mezun oldu. Bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, açılış konuşmasını yapan Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Battal Oğuz, öğrencileri tebrik ederek, tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Didim Kaymakamı İskender Yönden ile Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay da öğrencilere seslenerek, gelecekleri hakkında tavsiyelerde bulundu.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Konuşmaların ardından Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Battal Oğuz, Kaymakam Yönden ile Belediye Başkanı Atabay'a okula verilen katkılarından dolayı teşekkür şildi takdim etti. Törende ayrıca okula destek olan ve öğrencilere katkı sunan iş adamlarına da teşekkür belgeleri verildi. Dereceye giren öğrencilere plaketleri, mezuniyet belgeleri ve hediyeleri protokol tarafından verildi. Törende kürsüye gelen Didim Meslek Yüksekokulu dönem birincisi Ezel İşçan, eğitim-öğretim gördükleri sürede kendilerine emeği geçenlere teşekkür etti. Sevincini ve mutluluğunu paylaşan İşçan, Didim Meslek Yüksekokulu adına hazırlanan pastayı kesti. Tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri verilirken mezuniyet töreni, geleneksel kep atma töreniyle sona erdi.

D-Marin Didim Marina’da gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Didim Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, İlçe Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Didim Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Battal Oğuz, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler